ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζουμε παρέα!


Μπορεί κάποιες φορές οι καταστάσεις και τα γεγονότα να κουράζουν, απελπίζουν και αποκαρδιώνουν. Μπορεί το δυσοίωνο μέλλον των επερχόμενων ετών για το κυνήγι, να φαντάζει ζοφερό.

Ποιος όμως μπορεί να αντέξει ακόμα και την μεγαλύτερη χαρά, αν δεν έχει έναν φίλο, έναν γνωστό να την μοιραστεί; Έναν συνοδοιπόρο που θα προσφέρει τον ώμο του στα δύσκολα και το χαμογελό του στα καλά. Έναν συνάδελφο που ξέρει, που νιώθει τα ίδια ακριβώς πράγματα με σένα.

Η ψηφοφορία που διεξήχθη τις τελευταίες μέρες στο blog, είχε μόνο έναν σκοπό. Να αποτυπώσει πόσοι είναι οι εύκαιροι ώμοι, που προσφέρονται για να σηκώσουν το βάρος του σωστού και ελεύθερου κυνηγίου.

Έμαθα, ότι αν υπάρχει έστω και ένας από όλους τους παραπάνω. Έστω και ένας που να πιστεύει στις αξίες που μας μεγάλωσαν και που μας έκαναν να αγαπήσουμε το ελεύθερο κυνήγι και να το κάνουμε μέρος της ζωής μας, αξίζει να μείνεις, πρέπει να μείνεις και να πολεμάς! Αξίζει να μείνεις και να ενημερώνεις.

Ο λόγος της δημιουργίας και ύπαρξης του blog, δεν είναι σίγουρα ο περίσσιος ελεύθερος χρόνος του γράφων. Ο λόγος βασίζεται σε κάποια ιδεολογικά πιστεύω μου και δεν είναι άλλα, από το ότι αυτός που πληρώνει έχει το αναπόσπαστο δικαίωμα να ξέρει! Το μέλος μιας οργάνωσης ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει, για να μπορεί να βοηθήσει.

Μια οργάνωση και δη, μια ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα, δεν θα έπρεπε να έχει τίποτα να κρύψει από κανέναν. Έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μετατρέψουμε τα εύκολα σε δύσκολα, επειδή κάποιοι μέσω αυτού του τρικ δικαιολογούν την, υπό άλλους όρους αδικαιολόγητη, ύπαρξη τους στις τάξεις της Κυνηγετικής Οικογένειας.

Η ετυμολογία της λέξης ΕΛΛΑΔΑ, σημάνει χώρα του φωτός! Ποιος ο λόγος λοιπόν στην χώρα του φωτός, να υπάρχουν και να δραστηριοποιούνται σκοτεινές οργανώσεις;

Ερώτηση:
Πώς σου φάνηκε η θεματολογία του ιστολογίου;


Αποτελέσματα ψηφοφορίας

Άριστη 12 (37%)

Πολύ καλή 17 (53%)

Καλή 2 (6%)

Κακή 1 (3%)

Αδιάφορη 0 (0%)


Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ψήφησαν, ακόμα και αυτόν που προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για ευνόητους λόγους. Συνεχίζουμε παρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: