ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!

Η ώρα ήταν 21:37μμ. χθες το βράδυ, 23/2/11, όταν το κινητό μου με επέστρεψε πίσω στην άθλια πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που, έτσι όπως εξελίσσεται, κάνει επιτακτική την χρήση οποιουδήποτε ηρεμιστικού βρίσκεται πρόχειρο στο σπίτι, ακόμα και του μπλε οινοπνεύματος!

Η οθόνη έγραφε «ΣΥΛΛΟΓΟΣ», ένα νούμερο που είχε καιρό να προστεθεί στις εισερχόμενες κλήσεις μου.

Από την άλλη μεριά της γραμμής, ο νέος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μου, αφού με καλησπέρισε, μου έκανε γνωστό τον λόγο του τηλεφωνήματος. Το Δ.Σ. λέει, εκτός των άλλων θεμάτων της συνέλευσης, ασχολήθηκε και με την ανάρτηση του blog, στην οποία έγινε αναφορά για την χείριστη συμπεριφορά του κ. Καραγιάννη στον συνάδελφο κ. Άγα Σταμάτη κατά την κοπή της πίτας της ΚΣΕ.

Προφανώς η συζήτηση του θέματος έγινε καθ’ υπόδειξή του, αφού ο κ. ταμίας της Δ’ΚΟΣΕ, θίχτηκε από το άρθρο και προτίθεται να προβεί σε αγωγή.

Το ζητούμενο ένα: Πώς ο Βασάλος έμαθε και έβγαλε στον αέρα το γεγονός πριν το μάθουν τα μέλη του Δ.Σ. και αν το είπε ο Σταμάτης στον Βασάλο.

Η καμπάνα που κρεμάστηκε πάνω από το κεφάλι του Σταμάτη από τους συναδέλφους, ήταν ότι αν η διαρροή ήταν από μέρους του, θα του ζητούσαν την παραίτηση του.
Μετά από τέτοια μελέτη του καταστατικού πάντως, εγώ δεν περίμενα τέτοιο ολίσθημα, γιατί δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει εκτός, από τα δικτατορικά καθεστώτα!

Φυσικά η τηλεφωνική συνομιλία έγινε με ανοικτή ακρόαση και ακούστηκε από όλους. Είναι γεγονός ότι η εμπειρία μου με τους εισαγγελείς και τα αστυνομικά τμήματα με έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να μιλήσω άσχημα (όχι βρίζοντας) στον Αντιπρόεδρο κάτι για το οποίο του ζήτησα συγνώμη μετά και το επαναλαμβάνω και από εδώ, ελπίζοντας να καταλάβει την αγανάκτηση μου. Συγνώμη Σταμάτη, σίγουρα δεν φταις εσύ.

Ανοικτής ακροάσεως, έγινε και η συνομιλία με τον κ. Καραγιάννη, πριν από εμένα, ο οποίος παραδέχτηκε τα γεγονότα, αλλά όπως είπε, τα είπε στο αυτί του Άγα!

Το γεγονός ότι κάποιοι προσκυνημένοι του κ. Καραγιάννη τεχνηέντως θα προσπαθήσουν να στρέψουν εις βάρος μου την κατάσταση, προφασιζόμενοι ότι κατακρίνω κάποιον αρωγό του Συλλόγου μας, το ξέρω και δεν με απασχολεί. Ας καταλάβουν ότι οι όποιοι Καραγιάννηδες, όπως και οι ίδιοι, είναι αιρετοί. Εμείς τους βάζουμε στις θέσεις τους και εμείς πάλι τους βγάζουμε από αυτές. Οπότε αυτοί μας έχουν υποχρέωση και όχι εμείς σε αυτούς!

Κατανοώ επίσης και τον πανικό του κ. Καραγιάννη γιατί μάλλον έχει καταλάβει την γενική δυσαρέσκεια προς το άτομο του και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, δαγκώνοντας όπου μπορεί!

Ας του πει κάποιος λοιπόν ότι αν νομίζει ότι θίγεται, ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Να το κάνει όμως με δικά του έξοδα και όχι της ΚΟΣΕ, όχι με δικά μας λεφτά! Ας μάθει επιπροσθέτως ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά, πόσο μάλλον οι συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα που ήταν παρόντες και γύρω από το αυτί του Σταμάτη!!!

6 σχόλια:

Μυθοπλάστης είπε...

"Το γεγονός ότι κάποιοι προσκυνημένοι του κ. Καραγιάννη τεχνηέντως θα προσπαθήσουν να στρέψουν εις βάρος μου την κατάσταση, προφασιζόμενοι ότι κατακρίνω κάποιον αρωγό του Συλλόγου μας, το ξέρω και δεν με απασχολεί"

Τι εννοείς Νικόλα λέγοντας "αρωγός του συλλόγου σας;" ότι δίνει χρήματά ή κάποιες άλλες βοήθειες από την τσέπη του; Αν το κάνει αυτό είναι πράγματι αρωγός. Αν όμως δίνει οποιαδήποτε βοήθεια στον σύλλογο από την κυνηγετική θέση του, υποχρεωμένος είναι και δεν του οφείλεται τίποτα.

kaliakouda είπε...

Αχ καλέ μου φίλε Άρτε εσύ μια χαρά τα λες και συμφωνώ με τα γραφόμενα σου. Οι κύριοι όμως στον Σύλλογο μου, όπως φαίνεται, έχουν μπερδέψει τους ρόλους και έχουν κρατήσει αυτόν του κρινόμενου από αυτόν του κριτή!

Υπάρχει κι άλλο παρασκήνιο, σιγά μην ήταν μόνο αυτό, το οποίο θα έρθει η ώρα να βγει κι αυτό στην επιφάνεια. Για την ώρα περιμένω ειδοποίηση από την εισαγγελία!

Τότε θα δούμε ποιος είναι ο μάγκας και ποιος ο δάγκας, γιατί έτερος καππαδόκης καυχήθηκε για τέτοιος και παρακινεί τον άλλον!

Περιμένω! Και ξέρεις ποιούς θα έχω μάρτυρες έτσι; Φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. που άκουσε την παραδοχή του!

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι καρέκλες που στολίζουν επιδέξιοι κώλοι δεν πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι χρειάζονται και μεταξωτά βρακιά;;
Αντε και καλά να κάθονται, ας κουνάνε όμως πότε πότε τον ποπουδάκο τους έτσι για τα μάτια ρε παιδί μου και να δείχνουν και στους υπόλοιπους ότι κάτι κάνουν για αυτούς που τους έχουν τοποθετήσει σ'αυτές τις καρέκλες.
Πολύ θα ήθελα να ήξερα τα συμφέροντα που υπάρχουν και κόπτονται τόσο για τις ρημάδες,αλλά φαίνεται βασιλευει ο σκοταδισμός.
Για να δούμε οι κύριοι που τοποθετούν αυτούς τους ποπουδάκους στις μπροστά καρέκλες έχουν λάβει το μήνυμα;;;

kaliakouda είπε...

Χωρίς πολλά λόγια, η απάντηση στις όποιες απορίες σου βρίσκεται στο παραπάνω άρθρο, που δημοσιεύθηκε στην μόνιμη στήλη ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ. Μην ψάξεις μέσα στις γραμμές του, αλλά στις αντιδράσεις κάτω από αυτό!

2 επισκέπτες το θεώρησαν ενδιαφέρον και άλλοι 2 αστείο. Μπορείς να βγάλεις ένα γρήγορο συμπέρασμα ότι για το 50%, το κυνήγι και τα συνδικαλιστικά του είναι για κάποιους από εμάς αστεία υπόθεση! Αυτή η αντίδραση δεν είναι κάτι το νέο. Δεν είναι φαινόμενο των καιρών και φυσικό επόμενο της αλλαγής των προτεραιοτήτων του καθενός μας λόγο κρίσης, αλλά μια χρόνια κατάσταση που πάνω της στηρίζονται όλοι οι κυνηγοδίαιτοι – υποκριτές ταγοί μας. Με πρόσχημα την αγάπη τους για το κυνήγι και ελέω της δικής μας ωχαδερφίστικης συμπεριφοράς, ευημερούν και συντηρούνται στις θέσεις τους. Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον όπως ακριβώς κάνουν και τα κοράκια, που δεν βγάζουν το ένα το μάτι του άλλου!

Τα καλώδια του ΟΤΕ ανάβουν «έχε το νου σου, αυτό το πρόβατο ξύπνησε, σήκωσε κεφάλι, να το απομονώσουμε από το κοπάδι, θα μας κάνει ζημιά». Ξέρω τι σου λέω, ή μάλλον, τι θα σας πω στην πορεία!

Η αγέλη των λύκων κλείνει τον κλοιό και αρχίζουν την επίθεση. Πότε ο ένας από την μια, πότε ο άλλος από την άλλη και πότε όλοι μαζί. Έχοντας παραστάτες τους, κάποιους αβανταδόρους που, εμείς οι ίδιοι, πληρώνουμε για να φυλάνε το κυνήγι, τάχα μου!

Εγώ θα τα λέω και όποιος θέλει ξυπνάει, όποιος δεν θέλει ας κιοτεύει, προσποιούμενος τον κοιμισμένο.

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις αγαπητέ μου ΑΛΛΑ!
Τα συμφέροντα είναι πολλά καί τα ρουσφέτια ακόμα περισσότερα
Οι λύκοι όπως είπες και εσύ έχουν αρχίσει και τρώνε σιγά σιγά
Πάλι αυτοί θα κυριαρχίσουν

Ανώνυμος είπε...

ρε ουυυσττττττττττττ απο δω χαμω!!!
ουτε μια χουντα δεν προκειτε να βγαλει την τροικα την δικια μας
εχει γεμισει σαπιλα ο συλλογος μας
ουυυυυσσστττττττττττττττττττττττττ