ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Τελικά για κάποιους, κάποιοι περισσεύουν στο κυνήγι!

Όπως διαβάσατε παραπάνω, ο κ. Άγας Σταμάτης είναι και τυπικά παρελθόν για τα συνδικαλιστικά του συλλόγου μας, τηρώντας τα λόγια που είπε εκείνο το απόγευμα παρουσία Θεού και ανθρώπων, διαψεύδοντας παράλληλα όλους όσους θεώρησαν την είδηση που είχε βγάλει στον "αέρα" το blog φούμαρα!


Η αιτία, όπως πάντα όταν αποχωρεί ένας τίμιος, κάποιος που δεν ντράπηκε να ξεφτιλίσει την αξία, την προσφορά, το παρελθόν και τις προθέσεις του! Κάποιος που κατάφερε να μπερδέψει τους παρεβρισκόμενους με το μένος του και να τους κάνει να νομίζουν ότι είναι πολιτικό πρόσωπο που αντιτίθεται με την φάρα των κυνηγών και όχι εκπρόσωπος τους σε υψηλή βαθμίδα!

Στην περίπτωση του Σταμάτη, ο εξευτελισμός ισοπέδωσε τα πιστεύω και τα όνειρα που έκανε ο ίδιος για 21 ολόκληρα χρόνια, μαζί με όλους όσους πίστεψαν σε μια κυνηγοκρατούμενη δύναμη, η οποία γεννήθηκε για να δυναμώσει το κυνήγι και μόνο.

Μαζί με αυτούς τους οραματιστές, απαξιώθηκαν και όλοι αυτοί που αγνοώντας τα στενά πολιτικά τους "πιστεύω", εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους τόσο στο Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, όσο και στον ίδιο τον Σταμάτη και τους κατέτασσαν 3η δύναμη σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που λάμβανε μέρος στις Κυκλάδες, με αποκορύφωση την πρωτιά του Σταμάτη στις περασμένες αρχαιρεσίες του συλλόγου μας τον περασμένο Απρίλη.

Την στιγμή που οι ΜκΟ συμμετέχουν σε κυβερνητικά προγράμματα και χρίζονται διαχειριστές κρατικών κονδυλίων, εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας κάνει καλό και ποιος είναι ο εχθρός μας!
Καλό θα είναι όμως να σταματήσω εδώ, γιατί αν συνεχίσω θα παρεκτραπώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: