ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τι έγινε ρε παιδιά;



Σε καταγγελίες σοκ προχώρησε η Ζωή Γεωργαντά που παραιτήθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. "Μαγειρεμένα" τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009 που έσπρωξαν την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης. Με πιέσεις της Eurostat στην ελληνική κυβέρνηση από 12% το ανέβασαν στο 15,5%
 
Σε βαρύτατες καταγγελίες αναφορικά με το έλλειμμα του 2009 που "έσπρωξε" την Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης προχώρησε η Ζωή Γεωργαντά, απερχόμενο μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας περιέγραψε ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Walter Rademacher, γενικό διευθυντή της Eurostat, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, προκειμένου το έλλειμμα του 2009 να εμφανιστεί στο 15,5% -μεγαλύτερο και από αυτό τις Ιρλανδίας - για να ληφθούν όλα τα σκληρά μέτρα.

"Έχουμε μία νέα κατοχή από τους Γερμανούς. Θεωρούσα τον κ. Παπακωνσταντίνου αδιάφθορο και έντιμο αλλά γονάτισε στις απαιτήσεις των Γερμανών. Δυστυχώς και ο κ. Βενιζέλος δείχνει να υποκύπτει", σημείωσε.

Το 2009 ταξινομήθηκαν στη "γενική κυβέρνηση" μία σειρά από ΔΕΚΟ, μεταξύ των οποίων και αυτές που εφαρμόζεται τώρα η εργασιακή εφεδρεία, χωρίς, όμως, να προηγηθούν, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, οι μελέτες και οι έρευνες, προκειμένου να μπει μία επιχείρηση στη "γενική κυβέρνηση", όπως κατήγγειλε.

Διαβάστε ολόκληρο το ενδιαφέρον άρθρο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: