ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η τρέλα πάει και στον αέρα!

Aegean Airlines: “Έχεις πίτμπουλ, ροτβάιλερ ή μπουλντόγκ; Δε μπορείς να ταξιδέψεις μαζί μας!”

Έχεις σκύλο; Πρέπει να ταξιδέψεις με αεροπλάνο; Την πάτησες!

Αν θέλεις να ταξιδέψεις με την Olympic Air, μπορείς εάν και εφόσον ο σκύλος σου δεν υπερβαίνει τα 8 κιλά μαζί με το κλουβί του. Για τα υπόλοιπα ζώα η εταιρεία είναι σαφής: “Λόγω έλλειψης επαρκούς αερισμού και θέρμανσης, δεν παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς ζώων στις αποθήκες των αεροσκαφών της Olympic Air.”

 Ποια εναλλακτική έχεις εφόσον είσαι κάτοχος μεγαλύτερου ζώου; Την Aegean Airlines. Εκεί, είναι εφικτή η μεταφορά μεγαλύτερου ζώου στο χώρο των αποσκευών, αλλά αποκλείονται ορισμένες ράτσες καθώς και ζώα που είναι ή μοιάζουν επιθετικά, καθώς και ζώα με αναπνευστικά προβλήματα. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στους περιορισμούς σχετικά με τη μεταφορά ζώων η Aegean δε δέχεται κανένα επιθετικό ζώο ή ζώο που να δείχνει σημάδια επιθετικότητας. 

Επομένως, δε γίνονται δεκτές για μεταφορά οι ακόλουθες ράτσες σκυλιών: Ροτβάιλερ,Αμερικανικό Μπουλτεριέ Στάτφορντσάιρ, Αμερικανικό Τεριέ Στάτφορντσάιρ, Αμερικανικό Πίτ Μπουλ Τεριέ, Αμερικανικό Μπουλντόγκ, Αμερικανικό Τεριέ Στάτφορντσάιρ, Ιαπωνικό Τόσα, Φίλα Μπραζιλέιρο, Ντόγκο Αρτζεντίνο, Ποιμενικός Καυκάσου, Τόσα Ίνου, Μπάντογκ.

 Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο.

ΠΗΓΗ: http://parapona-rodou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: