ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Ακούσατε ακούσατε...

Για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά.

Ο έντυπος τύπος, από καταβολής του, μας έχει μυήσει στον κόσμο της αγγελίας. Χιλιάδες ανάγκες ψάχνουν την ικανοποίηση ανάμεσα στους αναγνώστες των εφημερίδων.

Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός οι ηλεκτρονικές σελίδες. Έτσι, λοιπόν, καθότι η αμεσότητα είναι το μεγάλο τους ατού, οι ανάγκες αυτές ταξιδεύουν στον δαιδαλώδη κόσμο του διαδικτύου.

Να που ήρθε η ώρα να δούμε αγγελία για την πλήρωση της θέσης του ταμεία του Κ. Σ. Σύρου από το διαδίκτυο και την επίσημη σελίδα του.

Συγκεκριμένα η αγγελία – ανακοίνωση λέει:

«Μετά από την παραίτηση του ταμεία του συλλόγου μας, παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται για την κάλυψη της κενής θέσης, να επικοινωνήσει μαζί μας ή στο παρακάτω τηλέφωνο 6932650488.»

Συνήθως τέτοιες νευραλγικές θέσεις οι οποίες είναι πέραν του δεόντως «ευαίσθητες» πληρούνται από άτομα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης και όχι από κάποιον που μπορεί να θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ή έστω να έχει μόνο την αγνή πρόθεση να προσφέρει, αλλά όχι τα προσόντα! Αυτό μου υπαγορεύει το δικό μου, πονηρά σκεπτόμενο, μυαλό.

Τα ερωτηματικά που αφήνει αυτή η ανακοίνωση για το σκεπτικό και τις προθέσεις του ΔΣ είναι πολλά. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο ο πρόεδρος μετά την επικριτική στάση ορισμένων για παλαιότερες αποφάσεις του, να έχει γίνει λίγο περισσότερο φειδωλός και να φυσά το γιαούρτι για να μην "καεί".

Ας ελπίσουμε ότι δεν μας περιμένει μεγαλύτερη έκπληξη, η οποία κρύβεται πίσω από αυτήν την καινοτόμο κίνηση!

Στον παραιτηθέντα ταμεία εύχομαι καλοτάξιδος και δεν θα μας λείψει, αφού ήταν απών σχεδόν από τις περισσότερες δράσεις του συλλόγου! Δανείζομαι, δε, μια δική του φράση από τα παλιά και του λέω ότι: «Οι προθέσεις του καθενός φαίνονται». Για να βγάλω και τους επισκέπτες από μάταιη αναζήτηση, εξηγώ ότι η κίνηση του αυτή, μάλλον με τρικλοποδιά μοιάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: