ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Το' χεις;...δήλωσέ το!!!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΛΩΝ Η ΑΔΗΛΩΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ.     ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΡΟΥ
 
Για άλλη μια φορά το κράτος και ο νομοθέτης αποδεικνύουν ότι είναι από άλλον πλανήτη (!), εκεί όπου λεφτά υπάρχουν και μπορεί άνετα και αγόγγυστα ο καθένας να "ακουμπάει" 120€ για να δηλώσει ένα αδήλωτο όπλο, ή να πληρώσει την απροσεξία του που άφησε το δελτίο κατοχής του δηλωμένου όπλου του να λήξει.
 Αυτή είναι η αιτία που τα γραφεία στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα σωριάζουν στις γωνίες τους αδήλωτα και ξεχασμένα όπλα. Αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουν αρκετές χιλιάδες όπλων ακόμα στο σεντούκι, ή σε κάποια αποθήκη.
 Την ίδια απορία έχουν και οι αστυνομικοί σε όλη την επικράτεια, σχετικά με την οικονομική επιβάρυνση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δηλωθεί ούτε το 50% των αδήλωτων όπλων.
 Βέβαια ο νόμος είναι νόμος και καλό θα είναι όποιος δεν θέλει να κατηγορηθεί για κακούργημα, να προσέλθει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να διευθετήσει την όποια εκκρεμότητα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: