ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Πάρτε του και τα σώβρακα!

 Η παρακάτω ανάρτηση είδε το φως της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο 20/10 στο φατσοτεύτερο από κάποιον συνάδελφο κυνηγό. Είναι η απτή απόδειξη του πόσο ξεφτίλες είναι κάποιοι, που θέλουν πάντα τον σάκο τους γεμάτο χωρίς να τους ενδιαφέρει αν αυτό δρα καταστροφικά στην ορνιθοπανίδα και στο κυνήγι και αν είναι εντελώς αντιδεοντολογικό, έναντι όλων αυτών που περιμένουν τα περάσματα. Πόσο μάλλον για όλους αυτούς που "σπάνε τα πόδια" τους στο περπάτημα, για να γευτούν την χαρά της κάρπωσης.

Σίγουρα οι "λυτοί" και οι "δεμένοι" θα έχουν κινητοποιηθεί για να προφυλάξουν "το παιδί που έκανε ένα λάθος" και που δεν αξίζει να του πάρουν τον αυτοκίνητο και να του κλείσουν το σπίτι για μερικές παλιότσιχλες.

Και τα σώβρακα μωρέ... ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!


 20 Οκτωβρίου 1:41 μ.μ.
ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ κο ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΘΗΒΩΝ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΜΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΤΣΙΧΛΑΣ ΜΕ ΚΡΑΧΤΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΟΔΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ JUMBO.

Δεν υπάρχουν σχόλια: