ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλογές της ΚΣΕφτίλας.



Αγανάκτηση, αηδία και αποστροφή ένοιωσε όποιος συνάδελφος κυνηγός πήρε στα χέρια του το σημερινό φύλο του Ελεύθερου Τύπου, αφού το κρυφτούλι κάτω από ξένες φούστες καλά κρατεί.

Την στιγμή που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτός που θα έχει το πεπόνι και το μαχαίρι στις 26 του μήνα, την στιγμή που έχουμε δεδομένη την συνεργασία του με τους Οικολόγους-Πράσινους με τις όποιες απόψεις τους περί κυνηγίου, η ΚΣΕ συνεχίζει να μπερδεύει τον Έλληνα κυνηγό με επαφές που μάλλον κομματική εξάρτηση δείχνουν, παρά ενδιαφέρον γι' αυτό καθαυτό το κυνήγι και την προάσπιση του. Από την άλλη, σαν φάρα δείχνουμε την ανωτερότητά μας, αφήνοντας τον πολιτικό μας φορέα στην κατάψυξη και τον πρόεδρό του χαμένο στα υπόγεια των γραφείων του!

Στην σελίδα 9 και στην στήλη που καλύπτει με ρεπορτάζ το περιβάλλον του Μαξίμου, διαβάσαμε ότι η ΚΣΕ είχε συνάντηση με τον απερχόμενο πρωθυπουργό (και όχι μόνο!) κ. Σαμαρά, για να πάρουν την διαβεβαίωση του ότι το κόμμα της Ν.Δ. θα διαφυλάξει τα συμφέροντά του κυνηγίου και όλων αυτών που εμπλέκονται με αυτό. Το μόνο που δεν διευκρινίζεται στο άρθρο είναι υπό πιο ρόλο θα το κάνει, αφού -μάλλον- δεν θα της πέφτει και μεγάλος λόγος αφενός και αφετέρου, η φουρτούνα που φαίνεται να χτυπάει μετεκλογικά το πλοίο της, δεν θα αφήσει σε κανένα στέλεχος της μυαλό για άλλες, δευτερεύουσες ασχολίες...με πιάνεις;

Η πένα του αρθρογράφου όλως τυχαίως (;) δεν ξεχνά να αναφέρει το όνομα και την ιδιότητα αυτού που διευθέτησε την συνάντηση, ο οποίος είναι ένας θηροφύλακας που τον πληρώνουμε για να βρίσκεται στο βουνό να διαφυλάττει την φύση και την άγρια ζωή...σούπερ! Μπράβο και ζήτω, γιατί, αν κατάλαβα καλά, αυτή η αναφορά έγινε μόνο και μόνο για το "φαίνεστε".

Ο "πόλεμος" που έχει κηρύξει η ΚΣΕ στο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλος και ανοικτός πλέον. Στην μάχη έχουν ριχθεί άπαντες και, αν μη τι άλλο, βαθαίνει το ρήγμα και μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ κυνηγών και της πρώτης επιλαχούσας "αυριανής" κυβέρνησης. Άναρχα αλυχτίσματα μεμονωμένων, ξεδοντιασμένων, γερασμένων σκύλων με σκουριασμένες απόψεις και με ακατάλληλη τακτική. Όλα αυτά γίνονται αντί μιας έξυπνης προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να εκμαιεύσουμε μια δεσμευτική, δημόσια δήλωση. Και αν δεν θέλαμε να συρόμαστε και να επαιτούμε ένα "χάδι", ας βγάζαμε το όπλο από το ψυγείο και ας αφήναμε το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών να δείξει τι μπορεί να κάνει σε όοολους αυτούς.

Αντί αυτού, κάτι πήρε το αυτί μου για μάζωξη των προέδρων των συλλόγων της Δ' ΚΟΣΕ έτσι ώστε να τους εμφυσηθεί η πρέπουσα πολιτική πεποίθηση και να τους δοθεί η γραμμή που πρέπει να τραβήξουν. Τέτοια τακτική, ούτε υπέρ του ΚΕΚ στις ευρωεκλογές!!!

Τι λέτε μωρέ, πλάκα μου κάνετε. Δεν τα πιστεύω εγώ αυτά. Δεν γίνεται να είναι αλήθεια. Δεν μπορεί να πέφτουν αυτοί οι έμπειροι άντρες σε τέτοιο ολίσθημα!  

Αναρωτιέμαι...

Γιατί επιμένουμε ακόμα να κρυβόμαστε κάτω από ξένες κομματικές φούστες, αφού κανένα κόμμα δεν έχει ενδιαφερθεί για το κυνήγι; Υπάρχει κάποια λογική, ή είναι απλά θέμα κομματικής εξάρτησης κάποιων;

Άραγε θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αν και όταν εκλεγεί και σχηματίσει κυβέρνηση, μας κόψει τον κ....υνηγετικό μας βήχα;

Μετά από όλες αυτές τις κωλοτούμπες, υπάρχει κυνηγός που δεν είναι μπερδεμένος, αηδιασμένος και δεν αισθάνεται ντροπιασμένος;

Και για να μην παίρνεις θάρρος άνευ λόγου, σου υπενθυμίζω ότι εδώ είναι προσωπικός μου χώρος και γράφω την άποψή μου δημόσια χωρίς ύβρεις, έτσι όπως κάνουν οι δημοκρατικοί άνθρωποι σε δημοκρατικές χώρες!         

Δεν υπάρχουν σχόλια: