ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΔΕΣ

«ὑγίειάν τε γὰρ τοῖς σώμασι παρασκευάζει καὶ ὁρᾶν καὶ ἀκούειν μᾶλλον, γηράσκειν δὲ ἧττον»

"Η ασχολία με το κυνήγι φέρνει υγεία στο σώμα, οξύνει την όραση και την ακοή και επιβραδύνει τα γηρατειά"

Από το μεγαλειώδες έργο του ιστορικού Ξενοφώντα 430π.χ. - 354π.χ. "Κυνηγετικός" τον 5ο π.χ. αιώνα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δελτίο τύπου από τον Κ.Σ. Δοξάτου Δράμας.

Εξαιτίας της πληθώρας μηνυμάτων - καταγγελιών που σχεδόν καθημερινά δεχόμαστε από αγανακτισμένους φίλους κυνηγούς και μέλη του συλλόγου μας, σχετικά με την εμφάνιση και πάλι ανησυχητικών στοιχείων - ενδείξεων λαθροθηρίας (μεγάλους και δυσανάλογους αριθμούς σκοτωμένων θηραμάτων) από "γνωστούς άγνωστους" οι οποίοι σημειωτέον αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη ανοιχτούς λογαριασμούς με την δικαιοσύνη για θέματα λαθροθηρίας και δικαστικές εκκρεμότητες για τον νόμο περί θήρας. 

Ο κυνηγετικός σύλλογος του Δοξάτου αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει τις συγκεκριμένες πρακτικές και να καταγγείλει για ακόμη μια φορά όλους όσους "επιδεικτικά" θέτουν εαυτούς τους υπεράνω νόμων, όλους όσους νομίζουν ότι μπορούν να λαθροθηρούν εις βάρος της φύσης και όλων των υπολοίπων νομοταγών κυνηγών θεωρώντας ότι θα είναι πάντα στο απυρόβλητο απολαμβάνοντας την ατιμωρησία που οι προηγούμενες διοικήσεις στον εν λόγω σύλλογο πιθανώς κάποτε τους εξασφάλιζε....!!!!


Η ροή του κυνηγετικού συλλόγου Δοξάτου έχει αλλάξει άρδην. Η στροφή είναι ολοκληρωτική, εξ' άλλου είμαστε από τους λίγους συλλόγους στην Ελλάδα που κάθε βράδυ σχεδόν πραγματοποιούμε εξόδους - περιπολίες, για εντοπισμό ηχομιμητικών συσκευών προσέλκυσης ορτυκιών, αλλά και για την πάταξη άλλων μορφών λαθροθηρίας.

Καλούμε λοιπόν όλους αυτούς τους επίδοξους "νουμεράκηδες" και λάτρεις των κρεμασταριών του καφενείου, έστω και την τελευταία στιγμή να διαισθανθούν τον σκοτεινό, επικίνδυνο αλλά και αδιέξοδο δρόμο που ακολουθούν, διότι εξ ανάγκης πλέον θα μας βρουν αντιμέτωπους τους.

Η πάταξη της λαθροθηρίας και η εμπέδωση - διάδοση υγιούς κυνηγετικής παιδείας αποτελεί πλέον μονόδρομο για όλους μας.

Με τιμή το Δ.Σ. του κυνηγετικού συλλόγου Δοξάτου Δράμας.
====================================================

Περιεκτικότατο το δελτίο τύπου του Κ.Σ. Δοξάτου Δράμας, με πολύ ένταση, πάθος και πολλά ερωτηματικά για όλα αυτά που καταδεικνύει και καυτηριάζει. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λείπουν μόνο τα ονόματα των "γνωστών-αγνώστων" που κάθε χρόνο φέρνουν σε δύσκολη θέση χιλιάδες έννομους συναδέλφους! 

Καλό κουράγιο κύριοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: